Over Bianca

Voormalig toptriathlete Bianca van Dijk studeerde fysiotherapie, werkte als hart- en longfunctielaborant in ziekenhuizen en revalidatiecentra, en volgde de HBO opleiding Orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (PNI).

Na haar tien jaar durende internationale topsportcarrière ontdekte Bianca de impact van voeding en individueel aangepaste suppletie op prestaties van topsporters. Uitgebalanceerde voeding en leefstijl bleken de sleutel tot succes: belemmerende beperkingen, zoals een lagere belastbaarheid, gevoeligheid voor infecties, vermoeidheid, gebrek aan focus en scherpte, en verlaagde stressbestendigheid, konden effectief worden aangepakt.

Inmiddels is zij ervan overtuigd dat, als ze destijds over haar huidige kennis had beschikt, ze nog meer uit haar topsportcarrière had kunnen halen.

Missie
biancaDankzij haar kennis en ervaring, gecombineerd met haar mentaliteit als topsporter, kan Bianca veel voor topsporters en andere mensen die op topniveau (willen) presteren, betekenen. "De impact die voeding, bewegen en stress op gezondheid en prestaties hebben, fascineert mij. Fantastisch om mensen te begeleiden en te inspireren om het maximale uit zichzelf te halen, zodat zij op topniveau kunnen presteren."

Op dit moment mag Bianca onder meer de contractspelers van AFC Ajax en leden van het schaatsteam Continu (waaronder Margot Boer en Yvonne Nauta) tot haar cliënten rekenen.

Meer informatie / afspraak
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-11160325